Anuluj lub usuń zadanie, aby zatrzymać automatyczne przetwarzanie obrazów i produktów.
Jak zatrzymuje się automatyczne przetwarzanie
- Anuluj zadanie z Historii
- Usuń zadanie (usuwa zasady automatycznego przetwarzania)
- Nieudane zadanie nie kontynuuje stosowania automatycznego przetwarzania
Po ponownym zainstalowaniu aplikacji, otwórz ALT SEO raz i potwierdź zadania, których nadal potrzebujesz. Utwórz nowe zadanie z automatycznym przetwarzaniem, jeśli zasady zostały usunięte.