Annuleer of verwijder een taak om automatische afbeelding- en productverwerking te stoppen.
Hoe automatisch verwerken stopt
- Annuleer de taak vanuit Geschiedenis
- Verwijder de taak (verwijdert de regels voor automatisch verwerken)
- Een mislukte taak blijft geen automatisch verwerken toepassen
Na het opnieuw installeren van de app, open ALT SEO een keer en bevestig de taken die je nog nodig hebt. Maak een nieuwe taak met automatisch verwerken als de regels zijn gewist.