Naar inhoud springen

Gemeenschaps Q&A

Sla eerder verwerkte afbeeldingen over ALT SEO

Het overslaan van eerder verwerkte afbeeldingen voorkomt het opnieuw verwerken van afbeeldingen die al door eerdere ALT SEO-taken zijn behandeld.

Liam

Ondersteuning ·

Wanneer deze filter is ingeschakeld, worden afbeeldingen die al in eerdere taken zijn verwerkt overgeslagen, zelfs als je een andere bulktaak uitvoert.

Schakel het uit (en gebruik overschrijven indien nodig) wanneer je opzettelijk die afbeeldingen opnieuw wilt genereren met een nieuw formaat of stijl.

Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Maak je eerste bulktaak aan