Unikaj ponownego przetwarzania obrazów, które zostały już obsłużone przez wcześniejsze zadania ALT SEO.
Włącz Pomijaj wcześniej przetworzone, gdy ponownie uruchamiasz pracę zbiorczą, aby obrazy, które już zostały obsłużone przez ALT SEO, nie były obciążane ponownie.
Połącz z zastąpieniem
- Pomijaj włączone + zastąpienie wyłączone — uzupełniaj luki bez dotykania wcześniejszej pracy ALT SEO
- Pomijaj wyłączone + zastąpienie włączone — wymuś nowe przetwarzanie całego wyboru
Jeśli oczekujesz, że obrazy zostaną pominięte i tak się stało, sprawdź Historie, aby zobaczyć liczby i status.